Wij vergelijken 77 Tv en Internet abonnementen in Vlaanderen.

Laatste update

Vergelijking van telecoms packs in België

Pack

Wat hebt u nodig bij u thuis: Alleen internet? Internet en televisie? Televisie via box of via app? Met of zonder vaste telefoon? Met uw mobiele abonnementen inbegrepen of niet? Ons redactieteam onderzocht voor u de telecommarkt in België en rangschikte de aanbiedingen van Proximus, Orange, Scarlet, Telenet en Tadaam in 6 tabellen. Zo kan je gemakkelijk de Internet en TV abonnementen vergelijken.

Pack enkel Internet

Enkel Internet

Details

Met een prijs tussen 15 en 60 €/maand? Ideaal als u thuis enkel wifi wenst en niets anders. Alle operatoren bieden formules aan waarvan de prijs varieert naargelang de surfsnelheid die is aangegeven in ‘Mbps’ en het downloadvolume.

Meer dan 10 Internet abonnementen
Pack Internet + Televisie

Internet + TV

Details

Met een prijs tussen 15 en 85 €/maand. Dit is het klassieke triopack zonder vaste telefoon die voor vele mensen overbodig is geworden. De prijzen variëren in functie van de surfsnelheid en niet op basis van het datavolume, want 6 van de 8 packs hebben een onbeperkt volume. Het gaat om de packs "Duo" van VOO en "Internet + TV" van Proximus.

7 Internet + TV abonnementen
Pack Internet Televisie & Mobiel

Internet + TV + Mobiel abonnement

Details

Met prijzen tussen 48 en 120 €/maand. Dit is het klassieke triopack waarin de vaste telefoon is vervangen door een GSM-abonnement dat meestal geboost werd met dubbele data die in uw pack zijn inbegrepen. De prijzen variëren vooral in functie van de surfsnelheid en uiteraard naargelang het gekozen type abonnement. Het gaat om de packs "Flex" van Proximus en "Love" van Orange.

10 Internet + TV + Mobiel abonnement
Pack Internet + Televisie + Vaste lijn

Internet + TV + Vaste lijn

Details

Met een prijs tussen 40 en 90 €/maand. Dit is het klassieke triopack met vaste telefoon. De prijzen variëren vooral in functie van de surfsnelheid en uiteraard naargelang het gekozen type abonnement. Het gaat om de packs "Flex" van Proximus.

3 Internet + TV + Vaste lijn
Pack Internet Televisie telefoon & Mobiel

Internet + TV + Vaste lijn + Mobiel abonnement

Details

Met prijzen tussen 48 en 121 €/maand. Dit is het meest complete pack dat internet, televisie, een vaste lijn en een eerste GSM-abonnement omvat. Het GSM-abonnement is vaak voordeliger opgenomen in een pack dan als het afzonderlijk verkocht wordt, omdat het surfvolume vaak gratis is verdubbeld.

14 Internet + TV + Vaste lijn + Mobiel abonnement
Pack Internet & Mobiel

Internet + Mobiel abonnement

Details

...

10 aanbiedingen Internet + Mobiel abonnement