Wij vergelijken 77 Tv en Internet abonnementen in Vlaanderen.

Laatste update

Tv + internet Standard (wifi thuis zonder kabel, zonder technicus via een SIM kaart)

tadaam
Tarief
40 €/maand
Technicien Kosten enkel internet
Installatiekosten 0€
Activatiekosten 0€
WIFI modem Inbegrepen
Speedometre Prestaties internet
Maximum downloadsnelheid
! Mogelijke onderbrekingen als het 4G-netwerk van Base overbelast is, zakt de snelheid sterk en is het onmogelijk tv te kijken.

LAGE (30 Mbps)
Maximum uploadsnelheid
HOGE (12 Mbps)
Downloadvolume
LAAG (300 GB : Telenet Proximus bieden 3.000 GB)
tv Tv
Decoder HD gratis
+ 30 kanalen waarvan HD
! TV-kijken verbruikt uw maandelijkse 300 GB internet tegen 3 GB/u.
inbegrepen
tegelijk streamen: 1 scherm

! Mogelijke onderbrekingen

Met Tadaam bestaat het risico dat naarmate er meer gebruikers zijn in het gebied waar u zich bevindt, de kans groter is dat de verbinding verbreekt of de verbindingssnelheid vertraagt. We testten het aan de kust en in de Ardennen: buiten het seizoen werkt het maar zwak, in de vakantieperiodes bedraagt de surfsnelheid 1 tot 3 Mbps of word je zelfs afgesneden .... d.w.z. het druppelt binnen en het is niet mogelijk om tv te kijken: elke 2 minuten onderbreekt het signaal. Het gebruik van Tadaam is daarom onzeker afhankelijk van het gebied en de dag en tijd van het gebruik.

Advies van onze redactie Wat onthouden we?

mascotte du site

Tadaam is een internet + tv-aanbod enkel met een 4G-modem. Je bestelt je box: 2 stopcontacten zijn genoeg om meteen je wifi en tv te starten, zonder kabel of technicus. De modem pikt 4G-golven op als een smartphone, maar op een krachtigere manier en genereert vervolgens een wifi waar je hem plaatst. Maar het minpunt is dat de surfsnelheid varieert van dag tot dag en moment, afhankelijk van het aantal andere mensen die ook een Tadaam in de buurt hebben waar je bent. Hoe meer gebruikers er zijn, hoe slechter uw verbinding is! Dit betekent dat je het overal in België mee naartoe kunt nemen, in het weekend, in je huurhuis, bij je vrienden thuis: overal waar je het mobiele 4G-netwerk van Basic ontvangt.

De zwakke punten van Tadaam? 1) Het als onbeperkt geadverteerde surfvolume is eigenlijk beperkt tot 300 GB of 10X minder dan een klassiek internetpakket (daarboven wordt uw snelheid 6x lager ...) en wanneer u tv kijkt, wordt dit afgetrokken van uw 300 GB met een snelheid van 3 GB per uur tv-kijken ... ) Nog een grote zorg: afhankelijk van de plaats en het aantal andere abonnees waar je bent, zal de modem goed of slecht het 4G-netwerk oppikken en dus kan je verbinding zeer zwak worden zoals we ondervonden tijdens onze test aan de Belgische Kust en de Ardennen waar onze wifi was gedaald tot 3 of zelfs 1 Mbps... en televisie voortdurend wegviel.

Kortom voor dezelfde prijs, geef je de voorkeur aan: Scarlet Loco (alleen internet) voor 32 € / maand zonder onderbrekingen of Proximus Internet Maxi dat biedt voor 51 € / maand onbeperkt volume en 100 Mpps snelheid. En als je tv-kanalen wilt, kies dan voor Scarlet Duo of Trio zonder onderbrekingen voor 40 € / maand met 500 GB surfen (200 GB meer dan Tadaam), uitbreidbaar tot 1.500 GB (+5€/maand).

Wilt je iets sneller?

 • Wat is Tadaam?

  Tadaam heeft een eenvoudige filosofie: zowel je internet als je TV verbinden via het mobiele netwerk. Geen kabels en geen techniekers meer nodig: het is een snelle internet-en-TV-verbinding die je makkelijk overal meeneemt.

 • Hoe werkt Tadaam?

  TADAAM maakt gebruik van mobiele technologie, dus je hebt geen coax of vDSL kabels meer nodig. Dat is handig, want zo kan je gewoon eenvoudig zelf je internet en TV installeren. Geen gedoe met weken wachten op je nieuwe internetprovider.

 • Wat hebt je nodig om Tadaam te gebruiken?

  Het enige dat je nodig hebt voor TADAAM:

  • 2 stopcontacten: één voor je modem en één voor je mediaspeler
  • een TV-toestel met een HDMI-aansluiting

  Sluit je mediaspeler aan je TV, verbindt je mediaspeler aan het Tadaam-netwerk en geniet zorgeloos van TV en Internet! Gedaan met onnodige kabels.

 • Voorwaarden Tadaam Premium

  Tadaam maakt gebruik van het Base-netwerk. Met Tadaam-standard surf je tegen 50 Mbps met een ongelimiteerde downloadlimiet.

  Om alle Tadaam klanten een zo optimaal mogelijke internetervaring te geven zonder onnodig te moeten ingrijpen met volumebeperkingen, is er een Fair Use policy. Die kan van toepassing gaan vanaf je 300GB per maand hebt gebruikt. Concreet betekent dit dat van zodra je internetverbruik meer dan 300GB bedraagt in de lopende periode dan kan het zijn dat we je snelheid terugbrengen naar 5Mbps, hetgeen nog ruimschoots voldoende is om op een kwalitatieve wijze TV te kijken met TADAAM.

  Met een Premium-abonnement kan je op 3 schermen tegelijjk streamen. De TV-box is inbegrepen in je Tadaam-pakket.

 • Hoe wordt ik Tadaam-klant?

  Voor 22u besteld is de volgende werkdag in huis. Je kan genieten van de Tadaam-ervaring enkel door een online bestelling. Het is niet mogelijk om Tadaam telefonisch te kopen of in een Telenet-winkel.

 • Betaalmethodes bij Tadaam?

  Tadaam ondersteunt Bancontact en kredietkaart.

 • Hoe je abonnement annuleren?

  Om je abonnement te annuleren, ga naar MyTadaam. Onder "abonnement" vind je de optie om het stop te zetten, daarna is je modem terugsturen naar Tadaam.