Wij vergelijken 77 Tv en Internet abonnementen in Vlaanderen.

Laatste update

internet + smartphone Scarlet Loco + Red (internet + mobiel)

scarlet
Tarief
42 €/maand
PROMO: Bespaar €149
Gratis installatie & activerings kosten +
€30 cashback
Bestel via Astel.be Geniet van 30€ Cashback dankzij
Astel, telecom makelaar sinds 21 jaren
Technicien Eenmalige startkosten
Installatiekosten 0€
Activatiekosten 0€
WIFI modem inbegrepen
Speedometre Prestaties internet
Maximum downloadsnelheid
VOLDOENDE (70 Mbps)
Maximum uploadsnelheid
VOLDOENDE (10 Mbps)
Downloadvolume
ONBEPERKT (3.000 GB)
Tel fixe Red
Bellen 300 min gratis
Data 1 GB
Sms onbeperkt

Telefoonaansluiting Aansluiting

Om Scarlet thuis te gebruiken, moet u controleren of u een telefoonaansluiting hebt.

Bekijk hoe het werkt

Met onze partner Astel bent u een dubbele winnaar!

Uw bestelling wordt zonder bijkomende kosten verwerkt door Astel, de 1ste digitale telecommakelaar in België die al 21 jaar actief is. Astel zorgt voor het hele administratieve gedeelte van uw verandering van operator en betaalt u de cashback terug op uw bankrekening 3 maanden na de activering van uw abonnement - u ontvangt dus 2 promoties: die van de operator + de Astel cashback.

Promo Scarlet: Bespaar 149€! De installatiekosten en de activatiekosten zijn gratis + €30 eenmalige cashback. Actie geldig voor elke nieuwe abonnees van een Scarlet Duo (onbeperkt internet + gsm-abonnement Red) tussen 01/09 en 31/10/2023 bestelt.

Advies van onze redactie Wat onthouden we?

mascotte du site

Het duo pack van Scarlet is geschikt voor intensief gebruik. Onbeperkt surfvolume met snelheid van 50 Mbps, 1 GB mobiele data, 300 minuten en onbeperkt sms'en voor 42 €/maand, ideaal voor wie wil surfen zonder te rekenen voor de beste prijs.

Wil u hetzelfde pack maar met digitale TV ?

Beschikbare opties voor Scarlet Loco + Red

1. Scarlet Comfort (1.000 GB extra surfvolume) : 5 €/maand
 • Onbeperkt internet?

  Onbeperkte internet in België, met een maximum snelheid van 50 Mbps. De internetdiensten van Scarlet zijn uitsluitend bestemd voor privégebruik. De downloadsnelheid wordt beperkt tot 3 Mbps zodra je een surfvolume van 3 TB per maand overschrijdt. Die snelheid is voldoende om te surfen op het internet, voor standaard e-mailgebruik en videostreaming. Wanneer je 3 TB bereikt hebt, heb je de mogelijkheid om via de Comfort-optie extra surfvolume te bestellen voor €5 per maand. Hiermee kan je tot 1 TB extra verbruiken zonder snelheidsbeperking.

 • Mobiel abonnement?

  Onbeperkt sms’en: Aanbod voorbehouden voor een normaal privégebruik zoals hieronder wordt beschreven. De in het abonnement of in de opties “extra mobiel internet” inbegrepen minuten, sms’en of GB , alsook de buitenbundeltarieven per minuut, sms of GB, met uitzondering van speciale nummers (090X, 070, belspelen,...) zijn geldig in België en in de Europese Unie (roaming) naar alle vaste en mobiele netwerken (078 nummers inbegrepen). Oproepen en sms’en vanuit België naar de EU zijn niet inbegrepen in het abonnement en worden aangerekend volgens de internationale tarieven. Niet-opgebruikte belminuten, sms’en en MB worden niet overgedragen naar de volgende maand. Aanrekening per seconde vanaf de eerste minuut.Het gebruik van data via 4G, 3G, EDGE of GPRS wordt aangerekend per KB. Alle prijzen zijn inclusief btw.

 • Wanneer en hoe betaal ik mijn facturen bij Scarlet?

  Je facturen worden via e-mail verstuurd en betalingen gebeuren verplicht via domiciliëring. Alles gebeurt automatisch: jij vermijdt eventuele herinneringskosten door laattijdige betalingen, wij vermijden kosten verbonden aan de opvolging van de betalingen.

 • Duur van het contract?

  Bij Scarlet word je klant en behoud je je vrijheid. Dat wil zeggen dat je niet gebonden bent aan een minimumtermijn. Je kan je abonnement op elk moment wijzigen of opzeggen. .

Bestel nu uw PACK!

Bestel via Astel.be Geniet van €30 Cashback, bestel hier via Astel