Wij vergelijken 77 Tv en Internet abonnementen in Vlaanderen.

Laatste update

internet + smartphone Scarlet Loco + Red (internet + mobiel)

scarlet
Tarief
40 €/maand
PROMO
Gratis installatie en activatie kosten
+€20 Astel-cashback
Bestel via Astel.be Geniet van 15€ Cashback, bestel hier via Astel.be
Technicien Eenmalige startkosten
Installatiekosten 0€
Activatiekosten 0€
WIFI modem inbegrepen
Speedometre Prestaties internet
Maximum downloadsnelheid
VOLDOENDE (50 Mbps)
Maximum uploadsnelheid
VOLDOENDE (4 Mbps)
Downloadvolume
ONBEPERKT (3.000 GB)
Tel fixe Red
Bellen 300 min gratis
Data 1 GB
Sms onbeperkt

Telefoonaansluiting Aansluiting

Om Scarlet thuis te gebruiken, moet u controleren of u een telefoonaansluiting hebt.

Bekijk hoe het werkt

Promo Scarlet: Bespaar 149€ op installatie en activatie voor Scarlet Trio Mobile + €20 eenmalige cashback als je bestelt via Astel. Actie geldig tot 31/12/2022 voor elke nieuwe abonnees.

Advies van onze redactie Wat onthouden we?

mascotte du site

Het duo pack van Scarlet is geschikt voor intensief gebruik. Onbeperkt surfvolume met snelheid van 50 Mbps, 1 GB mobiele data, 300 minuten en onbeperkt sms'en voor 40 €/maand, ideaal voor wie wil surfen zonder te rekenen voor de beste prijs.

Wil u hetzelfde pack maar met digitale TV ?

Beschikbare opties voor Scarlet Loco + Red

1. Scarlet Comfort (internet thuis, 1.000 GB extra surfvolume) : 5 €/maand
2. Scarlet Secure PC 4 €/maand

Dit is een veiligheidsoplossing die u toelaat uw foto’s, wachtwoord, enz. te beveiligen. Deze beveiliging beschermt u tegen fraude, diefstal van gegevens, virussen, enz. tijdens het surfen, als u aankopen op internet doet, enz.
Deze beveiliging omvat :

 • antivirus en antispyware
 • firewall
 • antispam
 • navigatiebescherming
 • banking protection
 • ouderlijke controle
 • automatisch dagelijkse updates
 • een game mode verhindert updates terwijl u speelt

Goed om weten

U kan met deze dienst 3 computers volledig beveiligen voor 4€/maand. U hebt eveneens toegang tot de technische support van Scarlet voor elk probleem. U kan het Secure PC abonnement steeds opzeggen.

 • Onbeperkt internet?

  Onbeperkte internet in België, met een maximum snelheid van 50 Mbps. De internetdiensten van Scarlet zijn uitsluitend bestemd voor privégebruik. De downloadsnelheid wordt beperkt tot 3 Mbps zodra je een surfvolume van 3 TB per maand overschrijdt. Die snelheid is voldoende om te surfen op het internet, voor standaard e-mailgebruik en videostreaming. Wanneer je 3 TB bereikt hebt, heb je de mogelijkheid om via de Comfort-optie extra surfvolume te bestellen voor €5 per maand. Hiermee kan je tot 1 TB extra verbruiken zonder snelheidsbeperking.

 • Mobiel abonnement?

  De in het abonnement of in de opties “extra mobiel internet” en de optie “ongelimiteerd bellen naar Scarlet Mobile” inbegrepen minuten, sms’en of GB, alsook de buitenbundeltarieven per minuut, sms of GB, met uitzondering van speciale nummers (090X, 070, belspelen,...) zijn geldig in België en in de Europese Unie en Zwitserland (roaming) naar alle vaste en mobiele netwerken (078 nummers inbegrepen).
  Aanrekening per seconde vanaf de eerste minuut. Het gebruik van data via 4G, 3G, EDGE of GPRS wordt aangerekend per KB. Alle prijzen zijn inclusief btw.
  Oproepen en sms’en vanuit België naar de EU zijn niet inbegrepen in het abonnement en worden aangerekend volgens de internationale tarieven. Niet-opgebruikte belminuten, sms’en en MB worden niet overgedragen naar de volgende maand.
  Met de optie "onbeperkt bellen naar Scarlet Mobile" kan je ongelimiteerd bellen naar alle Scarlet Mobile nummers voor €2 per maand. De optie is op elke moment van de dag geldig binnen België en in de Europese Unie, echter voor normaal privé gebruik zoals hieronder gedefinieerd. De optie is enkel beschikbaar voor klanten met een Red- of Cherry-abonnement. Als je deze optie tegelijkertijd met de bestelling van een nieuwe abonnement aanvraagt, zal die ingaan wanneer het abonnement geactiveerd wordt. Als je al Scarlet postpaid klant bent kan je deze optie toevoegen via mijn.scarlet.be, ze zal dan geactiveerd worden binnen de twee uur volgend op je verzoek. Als je tijdens de facturatieperiode een optie activeert, zal je €2 worden gefactureerd, dit ongeacht het aantal resterende dagen voor het einde van je facturatieperiode. Deze optie kan je altijd deactiveren via mijn.scarlet.be. Ze zal dan vanaf je volgende factuur worden gedeactiveerd. Als je je Scarlet postpaid-abonnement opzegt, zal deze optie steeds voor het volledige bedrag aangerekend worden, ongeachte de datum van opzegging.

 • Wanneer en hoe betaal ik mijn facturen bij Scarlet?

  Je facturen worden via e-mail verstuurd en betalingen gebeuren verplicht via domiciliëring. Alles gebeurt automatisch: jij vermijdt eventuele herinneringskosten door laattijdige betalingen, wij vermijden kosten verbonden aan de opvolging van de betalingen.

 • Duur van het contract?

  Bij Scarlet word je klant en behoud je je vrijheid. Dat wil zeggen dat je niet gebonden bent aan een minimumtermijn. Je kan je abonnement op elk moment wijzigen of opzeggen. .

Bestel nu uw PACK!

Bestel via Astel.be Geniet van 15€ Cashback, bestel hier via Astel